top of page

Možda ste poduzeće kojem poslovanje raste, a organizacija je prilagođena staroj situaciji. Ne želite izgubiti poslove, sve se odvija hektično, radite po cijeli dan, imate osjećaj da jedva završavate tekuće stvari, a o nekom odmaku i uzimanju vremena za organizaciju nema govora. Pronađite vrijeme za produktivne i sažete sastanke sa mnom, a ja ću vam pripremiti rješenja i procese koja će se moći implementirati bez narušavanja tekućeg poslovanja.

Želite povećati prodaju, trebate svježu perspektivu, pogled izvana  i rješenje neopterećeno odnosima unutar poduzeća.

Mogućnosti su brojne, ali ponekad je teško pronaći vrijeme i ideje unutar organizacije. Vanjski poslovni savjetnik pomaže premostiti takve barijere

Posao ide dobro i organizacija je dobra, ali trebate privremenu pomoć, možda na nekom na projektu, možda za prilagođavanje procesa. Vanjski konzultant je dobro rješenje, jer ćete ga koristiti samo kada i koliko trebate.

Postoje zadaci koji se odvijaju periodično ili ih jednostavno nema dovoljno da opravdaju zapošljavanje novog djelatnika, a postojeći djelatnici nemaju vremena ili potrebne vještine. Vanjski resurs je dobro rješenje za takve situacije.

Suradnja s nezavisnim poslovnim savjetnicima sve je popularnija i postaje uobičajena u našem poslovnom okruženju. Poduzeća angažiraju poslovne savjetnike s različitim poslovnim ciljevima:

...

bottom of page